DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

STATYSTYKA

DZIŚ 59

WCZORAJ 76

TYDZIEŃ 135

MIESIĄC 1837

WSZYSTKIE 73288

Przegląd Kulinarny 2014: "BOŻE NARODZENIE PO KUJAWSKU"

Regulamin

Przeglądu Kulinarnego:

"BOŻE NARODZENIE PO KUJAWSKU"

I . ORGANIZATORZY.

Miejskie Centrum Kultury w Aleksandrowie Kujawskim.

PRZEGLĄD OBJĘTY HONOROWYM PATRONATEM.

OFERUJEMY:

Prezentacja i degustacja potraw związanych z tematyką jesienną oraz stworzenie płaszczyzny do zawarcia współpracy z innymi podmiotami. Zapewniamy stolik do prezentacji, krzesło, dostęp do prądu

II.DATA I MIEJSCE ROZSTRZYGNIĘCIA PRZEGLĄDU

Prezentacja potraw odbędzie sie w Miejskim Centrum Kultury w Aleksandrowie kujawskim, dn. 06.12.2014 o godz. 11.00

III. CEL PRZEGLĄDU KULINARNEGO

- promocja potraw regionalnych mających szansę na komercjalizacje,

- prezentacja kuchni lokalnej i tradycyjnej,

- aktywizacja Kół Gospodyń Wiejskich, mieszkańców powiatu,

- wymiana doświadczeń i przepisów,

- budowa więzi wewnątrz społeczności lokalnych.

IV. ADRESACI PRZEGLĄDU

Do udziału w przeglądu mogą zgłaszać się:

a)Koła Gospodyń Wiejskich,

b)nieformalne grupy sąsiedzkie, koleżeńskie,

c)właściciele gospodarstw agroturystycznych,

d)spółdzielnie socjalne,

z terenu Powiatu Aleksandrowskiego.

V. WARUNKI UCZESTNICTWA

1. Zgłoszenia można dokonać jedynie za pomocą formularza zgłoszeniowego (Załącznik nr 1 do regulaminu konkursu) dostępnego:

a) na stronie internetowej www,

b) w siedzibie MCK, w Aleksandrowie Kujawskim przy ulicy Parkowej 3.

2. Wypełniony formularz zgłoszeniowy można (do wyboru jedna z poniższych możliwości):

a)złożyć w siedzibie biura MCK w Aleksandrowie Kujawskim,

b)wysłać faksem na nr: 54 282 25 27,

c)wysłać pocztą e-mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3. Termin przesyłania zgłoszeń – do 01.12.2014r w godz. pracy jednostki.

4. Decyduje kolejność zgłoszeń.

5. W przeglądzie może wziąć udział ograniczona liczba drużyn. Organizator do dnia 02.12.2014 roku poinformuje telefonicznie lub e-mailowo zgłoszonych o wynikach rekrutacji.

VI. POSTANOWIENIA KOŃCOWE,

1.Organizator zastrzega sobie prawo do opublikowania imion, nazwisk, zdjęć

i informacji o zwycięzcach i uczestnikach przeglądu,

2. Organizator przeglądu zastrzega sobie prawo do zamieszczania informacji

o potrawach w swoich materiałach i kampaniach promocyjnych.

3. Poprzez przystąpienie do organizowanej przez nas imprezy uczestnicy wyrażają zgodę na warunki zawarte w regulaminie.

4.Niniejszy regulamin jest jedynym określającym zasady konkursu.

5.Regulamin przeglądu udostępniony jest do wglądu w siedzibie organizatora.

a także na stronie internetowej.

6.Wszystkie kwestie, których nie obejmuje niniejszy regulamin ustala organizator.

VII. KONTAKT

Dodatkowe informacje udzielane są pod numerem telefonu, 54 282 25 25

za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

KARTA ZGŁOSZENIA

_____________________________________________________________________________

PRZEGLĄD JESIENNE KUJAWSKIE SMAKI

Regulamin

Przeglądu Kulinarnego:

"Jesienne Kujawskie Smaki"

I . ORGANIZATORZY.

Miejskie Centrum Kultury w Aleksandrowie Kujawskim.

PRZEGLĄD OBJĘTY HONOROWYM PATRONATEM.

Gazety Aleksandrowskiej.

OFERUJEMY:

Prezentacja i degustacja potraw związanych z tematyką jesienną oraz stworzenie płaszczyzny do zawarcia współpracy z innymi podmiotami. Zapewniamy stolik do prezentacji, krzesło, dostęp do prądu

II.DATA I MIEJSCE ROZSTRZYGNIĘCIA PRZEGLĄDU

Prezentacja potraw odbędzie sie w Miejskim Centrum Kultury w Aleksandrowie kujawskim, dn. 10.10.2014 o godz. 17.00

III. CEL PRZEGLĄDU KULINARNEGO

- promocja potraw regionalnych mających szansę na komercjalizacje,

- prezentacja kuchni lokalnej i tradycyjnej,

- aktywizacja Kół Gospodyń Wiejskich, mieszkańców powiatu,

- wymiana doświadczeń i przepisów,

- budowa więzi wewnątrz społeczności lokalnych.

IV. ADRESACI PRZEGLĄDU

Do udziału w przeglądu mogą zgłaszać się:

a)Koła Gospodyń Wiejskich,

b)nieformalne grupy sąsiedzkie, koleżeńskie,

c)właściciele gospodarstw agroturystycznych,

d)spółdzielnie socjalne,

z terenu Powiatu Aleksandrowskiego.

V. WARUNKI UCZESTNICTWA

1. Zgłoszenia można dokonać jedynie za pomocą formularza zgłoszeniowego (Załącznik nr 1 do regulaminu konkursu) dostępnego:

a) na stronie internetowej www,

b) w siedzibie MCK, w Aleksandrowie Kujawskim przy ulicy Parkowej 3.

2. Wypełniony formularz zgłoszeniowy można (do wyboru jedna z poniższych możliwości):

a)złożyć w siedzibie biura MCK w Aleksandrowie Kujawskim,

b)wysłać faksem na nr: 54 282 25 27,

c)wysłać pocztą e-mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3. Termin przesyłania zgłoszeń – do 06.10.2014r w godz. pracy jednostki.

4. Decyduje kolejność zgłoszeń.

5. W przeglądzie może wziąć udział ograniczona liczba drużyn. Organizator do dnia 07.10.2014 roku poinformuje telefonicznie lub e-mailowo zgłoszonych o wynikach rekrutacji.

VI. POSTANOWIENIA KOŃCOWE,

1.Organizator zastrzega sobie prawo do opublikowania imion, nazwisk, zdjęć

i informacji o zwycięzcach i uczestnikach przeglądu,

2. Organizator przeglądu zastrzega sobie prawo do zamieszczania informacji

o potrawach w swoich materiałach i kampaniach promocyjnych.

3. Poprzez przystąpienie do organizowanej przez nas imprezy uczestnicy wyrażają zgodę na warunki zawarte w regulaminie.

4.Niniejszy regulamin jest jedynym określającym zasady konkursu.

5.Regulamin przeglądu udostępniony jest do wglądu w siedzibie organizatora.

a także na stronie internetowej.

6.Wszystkie kwestie, których nie obejmuje niniejszy regulamin ustala organizator.

VII. KONTAKT

Dodatkowe informacje udzielane są pod numerem telefonu, 54 282 25 25

za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

KARTA ZGŁOSZENIA DO POBRANIA

 

 

TOP